Een succesvolle start van uw BEDRIJFSOPENING of NIEUWE PAND.


Een juiste communicatie vormt de basis van uw zakelijke succes. Zonder naams- en productbekendheid géén verkoop. Bij de start van een nieuw bedrijf of de opening van een nieuw pand, of de presentatie van een nieuw product, geeft de juiste communicatie u een enorme ´boost´. Maar hoe doe je dat dan?

Etaleer uw onderscheidende vermogen. Maak uw doelgroep nieuwsgierig naar wie u bent, wat u doet of naar uw nieuwe pand. Mensen triggeren gaat verder dan het plaatsen van advertenties. Veelal levert een directe en persoonlijke benadering van uw doelgroep en een 1-op-1 contact met uw relaties u veel meer op.

Ik laat u graag zien hoe u op een betaalbare manier uw naam en uw activiteiten of nieuwe pand optimaal onder de aandacht brengt en een sterke positie in de markt verovert.

Vergeet de media-aandacht niet!

Naast die 1-op-1 benadering verdient het aanbeveling om media-aandacht niet te vergeten. Géén dure advertenties, maar redactionele artikelen in vakbladen en regionale media. Kan dat dan, zult u zeggen? Ja, die kansen zijn er volop! Hoe? Daarvoor ontwikkelde ik een PersService, waarmee u het optimale uit de mediamogelijkheden haalt. Tijdens een persoonlijke afspraak vertel ik u graag hoe dat werkt!

Onze PERSSERVICE, de weg naar optimale media-aandacht


Een aansprekend project, een nieuw product of nieuwe dienst. Jubileum, opening. Eerste steenlegging of oplevering. Praten over ontwerp of over de uitvoering. Open Huis of ander nieuwsfeit. Er zijn tal van momenten dat het voor uw bedrijf de moeite waard is om de publiciteit te zoeken, via vakbladen, dag- en weekbladen of radio en TV. Helaas worden die kansen vaak over het hoofd gezien en blijven de mogelijkheden door – onwetendheid of tijdgebrek – onbenut. Zonde……..!!! Want een redactioneel artikel scoort in aandacht veel meer dan welke advertentie ook!

Het succes van de Persservice


Onze PERSERVICE zorgt dat u – zonder zelf grote inspanningen te leveren – op belangrijke momenten of met regelmaat aandacht krijgt in de door u gewenste media.

Het werkt heel eenvoudig. U stuurt mij een mail over het nieuwsitem. We maken een afspraak en nemen alle informatie door. Ik schrijf de tekst en zorg (indien gewenst) voor beeldmateriaal. Vervolgens stel ik een lijst samen van de media (bladen of andere media) waarvan ik denk dat het item interessant voor is. U krijgt die lijst ter inzage en mag deze waar nodig aanvullen. (b.v. met lokale media).

Als journalist en tekstschrijver beschik ik over een riant netwerk binnen de regionale en landelijke vakbladen, dag- en weekbladen, magazines, radio en tv en lifestyle bladen om u optimaal van dienst te kunnen zijn rond elk evenement, nieuwsitem of presentatie. Of om aandacht te krijgen voor uw project of product in de vakbladen.

P.S… Met onze PersService mikt u niet op één blad. Wij benaderen alle door u gewenste media, ook radio en TV of andere o.a. lifestyle magazines.
Onder redactionele artikelen worden geen advertorials verstaan. U betaalt enkel BouwTekst voor het realiseren van de interviews-teksten en de contacten met de media.

Maak aansprekende projecten tot uw beste visitekaartje

Ook u hebt projecten/ diensten waar u vol trots op terugkijkt en die u graag bij opdrachtgevers onder de aandacht wilt brengen. Opdrachten waar qua moeilijkheidsgraad een bijzonder uitdaging in zat; of qua uitvoering, vakkennis, logistiek of een project dat zoveel bekendheid genoot dat het een grote eer was daaraan te mogen meewerken. Koester die projecten en maak ze tot uw visitekaartjes.

Zoals u er achteraf vol trots over praat, zo is het zeer interessant die projecten in woord en beeld vast te leggen en interviews te maken met opdrachtgevers, aannemers, architecten of andere betrokken partijen, om deze reportages vervolgens in te zetten als krachtige marketingtools.

Een projectreportage zegt meer dan welk eigen verhaal ook. Zeker wanneer deze reportage wordt versterkt met reacties/interviews met opdrachtgevers en andere betrokken partijen. Laat zien wat u kunt, laat anderen vertellen hoe goed u bent. Daarom benut gerealiseerde projecten en toegepaste producten als krachtige marketingtools.

Deze projectreportages zijn breed inzetbaar. Van publicaties in vakbladen, tot social media, website, maar zeker ook als bijsluiter bij offertes, etc.

Maak uw bedrijfsjubileum onvergetelijk!


Uw bedrijfsjubileum is een ideale gelegenheid om uw voorgangers te eren, uw imago verder op te vijzelen en uw toekomstvisie uit te dragen. Kortom: een schitterend moment om een herinneringsboek en/of magazine samen te stellen.

Een boek is een bijzonder relatiegeschenk, met dierbare herinneringen aan de opbouw van het bedrijf, om hulde te brengen aan oprichters en voorgangers, maar tevens om in woord en beeld het bedrijf zoals het nu is uit te dragen en de verwachtingen voor de toekomst uit te spreken.

Een ambitie in woord en beeld.

Een boek met ervaringen, beelden, anekdotes. Interviews met relaties en collega’s die een bijzondere rol vervulden, vrienden van het eerste uur, familieleden, etc. Aansprekende persoonlijke verhalen die meer vertellen dan historische feiten.

De meerwaarde van een jubileumboek/jubileummagazine in enkele woorden:

U brengt hulde aan de generaties voor U – U bouwt aan een sterk merk – Uw positie in de markt wordt mede bepaald door een gerespecteerd verleden – Uw visie op de toekomst als naslagwerk – Samengebracht in een bijzonder relatiegeschenk en een krachtige communicatie- en presentatietool en een waardevol bewaardocument. Ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk toelichting over de waarde en meerwaarde en laat u tevens kennismaken met een financieel aantrekkelijke uitgeefformule.

Media-aandacht rond uw jubileum


Het jubileumjaar biedt u tevens een uitgelezen mogelijkheid om uw bedrijf optimaal in de media te presenteren. Ik raad u aan deze kans vooral niet voorbij te laten gaan. Via mijn Persservice laat ik u graag zien hoe u optimaal redactioneel in de vakbladen, dag- en weekbladen en op regionale radio en TV kunt verschijnen, zonder dure advertenties te plaatsen.

De Lingst 73
6081 GK Haelen/gem.Leudal
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 24 75 0325

http://www.bouwtekst.nl
Alle rechten voorbehouden © , Bertheijnen.nl
Website beheer en onderhoud door LinQxx