Uw BOEK of BEDRIJFSMAGAZINE Of geef uw JAARVERSLAG iets persoonlijks/bijzonders mee….
Mag ik u een tip geven? Hebt u er al eens over nagedacht om de door uw bedrijf gerealiseerde aansprekende projecten of ambitieuze opdrachten samen te brengen in een fraai boek of magazine? Mooi geïllustreerd, omlijst met aansprekende interviews met betrokken partijen. Een speciaal woord van de opdrachtgever waarom hij voor u heeft gekozen en de meerwaarde die uw bedrijf in het project inbracht. Mooie beelden, eerlijke woorden, persoonlijk omschreven. Een sterkere marketing- en communicatietool is nauwelijks te bedenken. Want een boek of magazine heeft – zeker in een glossy uitvoering – altijd een hoge bewaarwaarde.
Zijn het de vermeende kosten die u afschrikken?

Dan wordt het tijd dat we in gesprek komen, zodat ik u kan laten zien, dat het realiseren van een magazine betaalbaar is (en ik over een concept beschik) om te zorgen dat het u weinig tot niets kost.

Maar een fraai projectenboek of magazine verdient zich ook zelf terug. Want realiseert u zich hoe een dergelijk luxe boek/magazine door relaties wordt ontvangen? Ziet u de trots van uw accountmanagers al op hun gezichten wanneer ze zo’n boek overhandigen aan hun relaties?

Laten we samen eens stoeien over de meerwaarde van een boek of magazine…Zeker weten dat u enthousiast raakt.
Ook uw jaarverslag wint duidelijk aan marketingkracht. Hoe? Door de kille cijfertjes te verpakken met aansprekende interviews!

De Lingst 73
6081 GK Haelen/gem.Leudal
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 24 75 0325

http://www.bouwtekst.nl
Alle rechten voorbehouden © , Bertheijnen.nl
Website beheer en onderhoud door LinQxx